kan någon hjälpa mej med billarm`?

köpte billarm från ridetech...men trodde inte att det skulle va så svårt att installera det..undrar om någon vet någon som kan hjälpa mig eller nått,,?



Svar på inlägget: kan någon hjälpa mej med billarm`?



Fick du inte med ett kopplingsschema? Annars är det grymt svårt o installera för i princip alla om man inte har ett sådant.


fick inget...ringde te ridetech å sa som det va..dom sa att dom skulle skicka till mej..men nu har det gått 2 månader..dessutom så svarar de aldrig när jag ringer..blir så trött på dom..


aa de rätt taskig situatíon du befinner dig i. Som sagt, utan kopplingsschema är det mycket svårt. Jag har en del elvana då jag läst elektroteknik o elkraftteknik på Universitetet men det blir inte lättare för det. Finns det inget schema att ladda ner från deras hemsida då?? Tjata annars mer på de o kräv schemat, i annat fall skulle jag reklamera.


Vad är det för märke på billarmet? Seriösa tillverkare har alltid en hemsida men möjlihet att ladda ner installtions-anvisningar och elchema. Annars skicka tillbaka det till ridetech


det är lcd alarm..du hittar den på deras hemsida,,,,oki..ska väl prova å så..ringa dom igen...tack iallfall





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka